Core Stability – Welkom bij Fysiotherapie Wijk aan Zee – Wijk aan Zee

Core Stability

Core Stability

Wilt u:
– graag de buik-, bil- en rugspieren trainen?
– lekker(der) in uw vel zitten?
– uw rugklachten verminderen?
– preventief uw lijf sterk houden?

Hier doen we het samen! Geschikt voor alle leeftijden en condities. Wij geven training op maat! Proefles altijd mogelijk, kom vrijblijvend kijken.

core-stability-1

Deze succesvolle groepstraining bestaat uit oefeningen voor met name de buik-, onderrug en bekkenbodemspieren. Een goede samenwerking van deze spieren levert stabiliteit en mobiliteit op. Dit zorgt voor minder (sport-)blessures en rugklachten. Op het moment dat u bijvoorbeeld uitbehandeld bent en geen fysiotherapie meer nodig heeft voor uw klachten kunt u gemakkelijk instromen bij de Core Stability. Zo kunt u verder werken aan uw fitheid en een goede balans van de romp. Maar u kunt ook terecht wanneer u in het verleden rugklachten heeft gehad en deze in de toekomst wilt voorkomen.

Tijden
Dinsdag 18.30 uur (0,5 uur)
Donderdag 18.30 uur (0,5 uur)

Kosten
0,5 uur of 1 uur voor € 25,00 (per maand)

Agnes (52 jaar) schrijft over de Core Stability:
“Ik ben begonnen om mijn buik- en rugspieren sterker te maken, met de hoop minder rugklachten te hebben. Ik merk duidelijk verbetering in kracht van mijn buik- en rugspieren. Optisch lijkt het of de buik strakker wordt! Bovendien is het al heel lang geleden dat ik door mijn rug ben gegaan.”

core-stability-2