Core Stability – Wijk aan Zee

Core Stability

Core Stability

Wilt u:
– graag de buik-, bil- en rugspieren trainen?
– lekker(der) in uw vel zitten?
– uw rugklachten verminderen?
– preventief uw lijf sterk houden?

Hier doen we het samen! Geschikt voor alle leeftijden en condities. Wij geven training op maat! Proefles altijd mogelijk, kom vrijblijvend kijken.

core-stability-1

Deze succesvolle groepstraining bestaat uit oefeningen voor met name de buik-, onderrug en bekkenbodemspieren. Een goede samenwerking van deze spieren levert stabiliteit en mobiliteit op. Dit zorgt voor minder (sport-)blessures en rugklachten. Op het moment dat u bijvoorbeeld uitbehandeld bent en geen fysiotherapie meer nodig heeft voor uw klachten kunt u gemakkelijk instromen bij de Core Stability. Zo kunt u verder werken aan uw fitheid en een goede balans van de romp. Maar u kunt ook terecht wanneer u in het verleden rugklachten heeft gehad en deze in de toekomst wilt voorkomen.

Tijden
Maandag 18.30 uur (0,5 uur)
Donderdag 18.30 uur (0,5 uur)
Zaterdag 8.45 uur (1 uur) inclusief cardio en parcours

Kosten
1,5 uur of 2 uur voor € 50,00 (per maand)
0,5 uur of 1 uur voor € 25,00 (per maand)

Agnes (52 jaar) schrijft over de Core Stability:
“Ik ben begonnen om mijn buik- en rugspieren sterker te maken, met de hoop minder rugklachten te hebben. Ik merk duidelijk verbetering in kracht van mijn buik- en rugspieren. Optisch lijkt het of de buik strakker wordt! Bovendien is het al heel lang geleden dat ik door mijn rug ben gegaan.”

core-stability-2